مدیریت حوزه علمیه خواهران استان کرمانشاه

  • ورود 
  • تماس  

دوره مهارت افزایی معاونان پژوهش و اساتید راهنمای تحقیقات پایانی

08 شهریور 1394 توسط مرکز مدیریت حوزه علمیه استان کرمانشاه

دوره مهارت افزایی معاونان پژوهش و اساتید راهنما تحقیقات پایانی مدارس علمیه مقطع عمومی استان کرمانشاه با حضور 43 نفر از اساتید راهنما و معاونان پژوهش واحدهای آموزشی در تاریخ 29، 30 و 31 مردادماه 94 برگزار شد.


این دوره، با موضوعات روش تحقیق در تفسیر و علوم قرآن، روش تحقیق در علم کلام، روش تحقیق در فقه و اصول و کاربرد ادبیات عرب در پژوهش توسط اساتید محترم آقایان فلاحی، دکتر بیگلری، دکتر حیاتی و پروفسور معروف برگزار شد.
در این دوره ضمن اهدا دو جلد کتاب “درسنامه روش تحقیق با گرایش علوم نقلی سید حمید حسینی” و روش تحقیق عمومی احمد پاکتچی” به اساتید راهنما و معاونان پژوهشی، تفاوت‌های روشی موجود در کتب مذکور و روش تحقیق و آیین‌نامه مرکز مدیریت حوزه بررسی و یکسان‌سازی لازم انجام شد.


در حاشیه این دوره، برنامه‌های فرهنگی ازجمله کلاس اخلاق و شرکت در بزرگ‌ترین نمایش چندرسانه‌ای کشور با عنوان “فصل شیدایی” برای شرکت‌کنندگان در دوره مهیا شد.


معاون پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان کرمانشاه هدف از برگزاری دوره را، یکسان‌سازی روش تحقیق در مدارس استان، انتقال تجربیات اساتید به یکدیگر و ارتقا سطح دانش وکابردی نمودن تحقیقات دانست.

 نظر دهید »

اولین نشست هم اندیشی تشکل های پژوهشی استان کرمانشاه

03 تیر 1394 توسط مرکز مدیریت حوزه علمیه استان کرمانشاه

اولین نشست هم اندیشی تشکل های پژوهشی استان کرمانشاه با حضور مدیران هسته، دبیران کانون و معاونان پژوهش واحد های آموزشی در محل مرکز مدیریت استان کرمانشاه برگزار شد.

 

حجت الاسلام و المسلمین فتحی مدیر حوزه علمیه استان کرمانشاه، مطالبی در خصوص اهمیت و ضرورت پژوهش در حوزه های علمیه و سامان دهی هرچه بهتر تشکل های پژوهشی ایراد نمودند.
سپس معاون پژوهش استان، شرکت کنندگان را نسبت به برنامه های هسته و کانون توجیه و راهکارهایی جهت بهبود فعالیت های تشکل های پژوهشی بیان نمودند.
همچنین مرادی اظهار نمود: برگزاری مداوم این جلسات ضروری بوده و این نشست ها در استان کرمانشاه به صورت فصلی برگزار خواهد شد.
حاضرین در این نشست به تبادل نظر پیرامون تجارب خود و مشکلات موجودپرداختند. اهم مباحث مطرح شده در این جلسه در خصوص شیوه های استعدادیابی،شیوه های جذب طلاب به فعالیت های پژوهشی، آسیب های موجود و راهکارهایی جهت رفع این مشکلات بود.

 نظر دهید »

طومار مدارس علمیه استان در محکومیت اهانت به پیامبر اسلام صل الله علیه و آله

23 بهمن 1393 توسط مرکز مدیریت حوزه علمیه استان کرمانشاه

 

 نظر دهید »

برگزاری دوره کارگاهی مهارت بیان تفسیر قرآن کریم در استان کرمانشاه

16 آذر 1393 توسط مرکز مدیریت حوزه علمیه استان کرمانشاه

دوره کارگاهی مهارت بیان تفسیر قرآن کریم در استان کرمانشاه توسط معاونت پژوهش این استان با همکاری موسسه فرهنگی قرآن و عترت تمهید، در روز های 21، 22 و 23 شهریور در مکان مرکز آموزشی -فرهنگی ،فرهنگیان(خانه معلم)در این استان برگزار شد.
این دوره با حضور اساتید گرانقدر موسسه تمهید، بهجت پور و حجت الاسلام معرفت، به صورت کارگاهی با محوریت معرفی منابع و ارائه هماهنگ و اصولی مباحث تفسیری مبتنی بر پژوهش، مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.
دراین راستا حجت الاسلام و المسلمین فتحی مدیر مرکز حوزه علمیه خواهران استان کرمانشاه گفت: قرآن به عنوان محور و هسته اصلی باید مورد توجه پژوهشگران و مبلغین قرار گرفته و اهداف متعالی آن با بهترین شیوه و بر مبنای پژوهش های گسترده توسط مبلغین با توجه به نوع مخاطب ارائه گردد.
وی افزود: قرآن دارای غنی ترین و مطمئن ترین محتواست اما جاذبه باطنی، فصاحت و بلاغت قرآن نباید ما را از شیوه های بیان آن غافل کند و زیبا ترین معنا باید با بهترین و زیبا ترین شیوه منتقل گردد.
حجت الاسلام و المسلمین فتحی ادامه داد: این دوره با هدف هم افزایی و ایجاد شور و نشاط در بین مبلغین و پژوهشگران قرآنی در آغاز سال تحصیلی با حضور 34 نفر از اساتید و طلاب فعال استان برگزار گردید.

 1 نظر

برگزاری دوره آموزش تخصصی کتابداران در استان کرمانشاه

16 آذر 1393 توسط مرکز مدیریت حوزه علمیه استان کرمانشاه

در تاریخ 10/7/9دوره آموزش تخصصی کتابداران با حضور 13 کتابدار مدارس علمیه استان کرمانشاه در محل این مدیریت برگزار شد.
این دوره به مدت سه روز با حضور اساتید متخصص کتابداری و اطلاع رسانی حمیدی، طاهری و مسئول امور کتابخانه‌های حوزه‌های علمیه خواهران کشور، حسنوند با محوریت آموزش اصول و روش های فهرست نویسی، خدمات عمومی کتابخانه و نرم افزار کاوش 2006 برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین فتحی مدیر مرکز حوزه علمیه خواهران استان کرمانشاه گفت: با توجه به پیشرفت جوامع و نیاز به کتابخانه های الکترونیک و تحت وب، ساماندهی و مهارت افزایی کتابداران مدارس علمیه امری ضروری می نماید.
وی افزود: کتابخانه های مدارس علمیه باید از حیث منابع دینی و اسلامی، غنی و قابل دسترس باشند؛ لذا ارتقاء کمی و کیفی کتابخانه های مدارس این استان یکی از اهداف این مدیریت است.
حجت الاسلام و المسلمین فتحی ادامه داد: در پایان این دوره به کتابداران مدرک رسمی کتابداری اعطاء می گردد.

 1 نظر
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

اوقات شرعی

اوقات شرعی

آمار

  • امروز: 28
  • دیروز: 1
  • 7 روز قبل: 22
  • 1 ماه قبل: 82
  • کل بازدیدها: 17069
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس